Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
Във фирма „Томсер’90”ООД вече повече от 20 години се занимаваме с производството на копчета. Предлагаме голямо разнообразие на модели копчета в голяма цветова гама и различни размери от следните материали: различни видове пластмаси, полиестерни смоли, дърво и други. Освен с производството на копчета „Томсер’90”ООД разширява своята дейност и с производството на катарами, както и копчета за работно облекло, закачалки за бельо и дрехи, копчета за готвачи, а също и всякакви детайли и аксесоари по желание или проект на клиента. Производствената база и машините са разположени в нова двуетажна  сграда на площ от 1400кв.метра. Една част от машините са закупени с финансовата подкрепа на Европейския фонд за регионално развитие. Произходът им и технологиите на работа са на италианската фирма „Tullio Giusi Spa”, като специалистите ни са преминали курс на обучение в Италия.
Фирмата разполага с прецизни лазерни машини, които се използват не само за лазерното гравиране на копчета, но и намират широко приложение в областта на рекламната дейност. С новите технологични линии и машини, с които разполага „Томсер’90”ООД, е налице голям производствен капацитет и може да се реагира много бързо в разработката на моделите на клиента, а също така и на самото производство на дадената поръчка.
Вече повече от 20 години коректността и лоялността стоят на първо място за нашата фирма. Удовлетвореността на клиента е наш основен приоритет!

 

 

ЗА НАС l КОПЧЕТА l ПРОИЗВОДСТВО l ГРАВИРАНЕ l КОНТАКТ l НАЧАЛО l ENGLISH

 

This site is copyright by Tomser 90 Ltd. © Design by Borislav Mishev